ÇORUM’DA ARAMASI BULUNAN ONLARCA KİŞİ YAKALANDI

ÇORUM’DA ARAMASI BULUNAN ONLARCA KİŞİ YAKALANDI

23 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 1 kasten öldürme ve 3 hırsızlık suçları olmak üzere toplamda 24 şahıs yakalandı.

İl Merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Çorum İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında, haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde,  23 – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 1 kasten öldürme ve 3 hırsızlık suçları olmak üzere toplamda 24 şahıs yakalandı.

Yine Çorum’da haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 2 kadın ve 4 erkek şahsın tamamı bulunmuş, aranmasına devam edilen şahıs bulunmamaktadır. 

Konu hakkında Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.