Tarih: 27.09.2024 11:03

İSKİLİP’TE YENİ HAFIZLIK VE KUR'AN KURSLARININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

İskilip Müftülüğü tarafından hayata geçirilen Yenicami Büyüktaş Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Tokatlı Camii Gençlik Merkezi ve Ebussuud Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu’nun açılışları, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut’un katılımıyla gerçekleşti. Törene Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci, STK temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Polat “Vatanına, milletine ve mukaddesatına sadık nesillerin yetişeceği bu Kur’an Kurslarımızın açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı İsmail Çizikci’de  bu tür eğitim yuvalarının İskilip için ne kadar kıymetli olduğunu vurgulayarak “İlçemizde manevi değerlerimize sahip çıkan, çocuklarımıza ve gençlerimize doğru yolu gösteren bu tür eğitim yuvalarının açılması bizler için çok kıymetli. Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek ve hayatlarına rehber edinmek isteyen evlatlarımız için bu mekanların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. İskilip’in kültürünü ve değerlerini yaşatacak projelere her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, evini böyle güzel hizmetlere vakfeden kıymetli ağabeyim Emekli Vali Mehmet Büyüktaş’a, emeği geçen herkese ve açılışımıza teşrif eden Sayın Sedide Akbulut’a yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim, bu kurslarda eğitim alacak çocuklarımızın yolunu ve bahtını açık eylesin” dedi. (Haber Merkezi) 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —